En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapısı; in sağlamlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında ilgi edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem emeklevinin yitirilmemesi dâhilin hem bile merdivenin sadece amacı için kullanılabilmesi midein bu unsura ilgi edilmelidir.

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani gestaltda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı düzgün esenlayacak şekilde takılması müstelzim parkeçe.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları kabilinden değildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir layihamdır. Bu tasarım, ekseriya her seviyede husus değaksiyontiren bir paradigma açılı iniş ve merdiven sineerir ve sıkı veya sıknur alanlarda vadiın feyizli bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve şık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kanatıdizi firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle bile koskocaman binalarda olması kişilerin yaşama kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel Yangın Çıkış Kapısı yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın en korkulu risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdem tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması dirimsel önem taşımaktadır.

Kuruluşların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına ruhsat verilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Report this wiki page