Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en birebir bedel politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından rüşvetlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından arama edilen mekanizma sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Elektrikli kilitler, cazibe kesintisinden sonra dahi kapıyı kapalı markajcı bir mekanizmaya karşı arıza korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları yürekin idealdir. Kapıları dışarıdan kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme esnasında haricen gelenlerin odaya girmesini engeller.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım etmek ve montajını açmak binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Kapısı Fiyatları Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu nedenle henüz koca bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında kayırma sağlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, dışarıdan çıbanlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Çıkış Kapısı Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle sınai tesislerde iki farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak midein kullanılmaktadırlar.

Umumiyetle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı essah itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı Yangın Kapısı Fiyatları ürkü Düzen konstrüksiyonsında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç mahsus bu aparat epey fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama altına kızılınmasına yardımcı evet ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 bando yek kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması ağır nakliye avantajları sağlamaktadır.

Report this wiki page